Novinky ze hry - 10. dobrodružství

    Blížil se konec srpna a skupina několika lidí se usídlila ve svém letním doupěti. Jediné co je čekalo, byly dlouhé probděné noci, plné emocí, strategických tahů a plánů. Dlouhé dny plynuly, radost střídala smutek, vítězství prohru. Ale nepřetržitě všechny něco hnalo kupředu. Co to bylo, vědí jen oni…

 

    Ano je to nedávno, co jsme začali hrát příběh Sihiar – Padlí andělé na novém beta testovaném světe Sihiar (od slova Slunce a Měsíc) a nějakým božím zázrakem jsme již nyní stihly odehrát devět, slovy devět dobrodružství!!! Ohromné číslo na to, že je dnes 4. Září.

Nyní bych vás rád seznámil s desátým, takovým malým jubilejním dobrodružstvím, které již čtvrté sezení hrajeme.

 

    Na úvod by se hodil nějaký název dobrodružství, ale ten bych nerad napsal, neboď by mohl ovlivnit chování družiny a tím zamezit pátrací RP.

Jedná se o úkol, který družina chcete-li, skupina lidí, dostala od jedné kněžky. Ta je poprosila, po odpřisahaní přísahy na posmrtný stolec. Aby jí donesli sošku vzdušné bohyně Rity. Tato soška byla ukradena z Deo Eniaru (země Deo Agremor) a měla být převezena směrem na západ do země Cáldian. Tak se dobrodruhové vydali no nejbližšího města Kidorin, ležícím na řece Dia Meti v Deo Agremoru. Tam však narazili na nové problémy, jejich spojka byla mrtvá, družiny před nimi zmizely, ve městě se nachází známý vrah, který má v tom prsty a vše řídí nějaká divná sekta, odnož Rity. Co to proboha je?

    Po dlouhém usilovném a náročném pátrání, byla družina obelstěna perfektním nastraženým pseudo detektivem, ale co teď. Jejich nepřítele jsou teda i gardisté?! Mohou někomu věřit? Kdo ví. Nyní je čeká další úkol a plavba do města Cardi. Jenže co je ještě po cestě čeká a co teprve ve městě. Jak najdou nové informace, kde může být ta soška a ta sekta, co je zač? Je mnoho otázek a často než padnou, padne na hrdlo nůž.

Přeji hodně štěstí, uvidíme se v pekle, až nás Iresa odveze na poslední pouť.


Jan "Allwen" Nedoma